Sucre i nata

INGREDIENTS:

- 125 gr de farina
- 2 ous
- 1/4 de l de llet
- 50 gr de mantega
- 1 culleradeta de mantega per untar la paella
- 5 gr de sucre
- 1 mica de sal
- sucre glaç

 

Preparació:

1. Perquè es fongui la mantega, introducció al microones durant 30-40 segons.

2. Col·loca la llet, la mantega i els ous en una bol. Afegeix la farina, el sucre i la sal. Tritureu els ingredients i passa la barreja per un colador per eliminar qualsevol botó que puc tenir.

3. Amb un pinzell posa el fons d'una paella antiadherent amb una cullerada de mantega i escalfa a foc mitjà. Aboca una mica de la massa, reparteix-lo bé, i Quan comenci a quallar, dóna-li la volta. Cuina breument i retira-les a un plat. Repeteix l'operació fins acabar tota la massa.

4. Repartim el sucre per dintre i el tanquem

 

Sucre i nata

Free Joomla templates by L.THEME