Iogurt

INGREDIENTS:

3 ous
- 1 iogurt ensucrat
- oli d'oliva (1 mesura de l'envàs del iogurt)
- sucre (2 mesures de iogurt)
- farina (3 mesures de iogurt)
- 1 sobre de llevat (16 g de pols per coure)
- 1 llimona
- 1 cullerada de sucre glas
- farina i mantega per untar el motlle

Preparació:

1. Casca els ous, col·loca'ls en un bol gran amb el sucre i bat bé amb una vareta manual (si no tens vareta, pots utilitzar una cullera de fusta).

2. Afegeix el iogurt i l'oli i segueix batent. Neteja el llimona i amb un ratllador, ratlla la pela sobre.

3. Tamisa (passa pel colador perquè agafi aire), el llevat (o pols per coure) i la farina, sobre la massa i barreja bé.

4. Unta un motlle amb mantega, espolvoreja'l amb farina i aboca dins la massa. Introdueix en el forn (prèviament escalfat) a 180ºC durant 40 minuts.

5
. Apaga el forn, retira el pa de pessic i deixa que es temperi. Passa un ganivet per les vores del motlle per treure-fàcilment i Treure'l del motllo.

6
. Empolvora el pa de pessic de iogurt amb una mica de sucre glas i serveix.

 

 

 

Iogurt

Free Joomla templates by L.THEME